Бранджелина: Няма да се развеждаме! | Gossips.BG image 1

Бранджелина: Няма да се развеждаме!

Според източници Брад Пит и Анджелина Джоли са били на ръба на развода и дори неофициално започнали да обсъждат вариантите относно децата и имуществото им.

Слуховете гласяха, че Брад се провинил на два пъти: първият, защото често звънял и си говорил с бившата си Дженифър Анистън, а вторият – флиртувал прекалено много с колежката Марион Котияр, докато заснемали общ филм, разкриват от standartnews.com.

Това обаче били само поводите, докато истинската причина е в напрежението, на което и двамата се подлагали в ежедневието си, и значителните трудности при отглеждането на многодетното им семейство.

ON-BRAD

„Пит винаги е подкрепял Анджи в най-трудните й моменти. Този път обаче дори той не намираше сили да продължи. А спасението за брака им дойде от децата. Продължават заедно именно заради тях“, разказва близък на двойката и допълни, че след дълга ваканция в Калифорния Джоли и Пит успели да изчистят проблемите помежду си.

Според други източници в стабилността на връзката им бил замесен ловък семеен психотерапевт, който успявал да потуши различията им с дълги и убедителни разговори.

brad-pitt-angelina-jolie-how-6-kids-feel-about-marriage-ffn-ftr

Източник: woman.bg