Братът на Ники Минаж упражнява сексуално насилие върху малолетни деца

Джелани Мараж – по-известен като по-големият брат на световно известната певица Ники Минаж –  получи присъда за упражняване на сексуално насилие над малолетно момиче.

Изтъква се, че 38-годишният Мараж е арестуван още през 2015 година с обвинение, че е изнасилвал нееднократно 11-годишно момиченце в дома му, намираш се в Лонг Айлънд, докато майката на детето е била на работа.

Според обвиненията престъпните му действия са продължили между април и ноември същата година. Едва сега обаче той бе признат за виновен от съдебните заседатели в Насау Каунти, Ню Йорк по обвинение за застрашаване на благосъстоянието на дете и за престъпно сексуално поведение от първа степен срещу лице под 13 години.

Братът на Ники Минаж – насилник на малки деца

Минаж, известна със скандалните си изпълнения на сцената, не е дала нито едно показание по случая със своя брат-насилник.

Официалната му присъда ще бъде обявена след изслушването през декември тази година, но по предварителни данни го грозят повече от 25 години затвор. През годините Мараж яростно отричаше вината си и твърдеше, че обвиненията са изфабрикувани с цел изнудване на сестра му срещу 25 млн. долара. Нито той, нито сестра му се съгласиха да дадат показания пред правосъдния орган и да потвърдят това. Пред съда обаче свидетелстваха жертвата на Мараж, която сега е на 14 години, и нейният брат.

Според нейните думи в продължение на повече от 6 месеца Мараж се е възползвал от нея, наричайки я „Моята марионетка“, като я е заплашвал и я е биел всеки път щом тя се е опитвала да окаже съпротивление на хищническите му действия.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Справедливостта изиска подсъдимият да бъде подведен под отговорност за отвратителните си деяния и ние сме благодарни на журито за внимателното размишление. Надяваме се, че днешната присъда ще помогне на семейството да започне лечебния си процес и че ще затвори тази ужасна глава от живота им“, заяви прокурора на Насау Каунти Маделин Сингас в официално изявление.

Източник: бгнес