Бременна и съкрушена Емилия напуска Коко Динев! | Gossips.BG

Бременна и съкрушена Емилия напуска Коко Динев!

Отново мрачни облаци надвиснаха над семейното гнездо на фолк певицата Емилия и осеменителят на чалгаджийките Коко Динев, научи HotArena.

В момента, в който очакват второто си дете, Емилия обмисля едно от най-драматичните си решения – да напусне Коко.

Тя работеше до преди седмица с огромен корем в задимените клубове из страната, за да издържа семейството си. Сега обаче парите от участията са свършили и двамата са изпаднали във финансов колапс, споделят близки до Емилия. Певицата повръщаше в тоалетните на заведенията и въпреки това стоически издържаше на напрежението до последно.

От доста време се носи слуха, че Коко Динев има сериозни финансови проблеми и е затънал до гуша в дългове. Причината е повече от ясна, а именно страстта му към хазарта. Вместо да спре със залозите и да се вземе в ръце, бизнесменът се е докарал до там, че дължи пари на ресторантите в които се храни.

Емилия не можела да търпи това положение и да тъне в мизерия.

„Няма никаква гаранция, че нещата ще се оправят. Има дни, в които му давам по 20 лева да има джобни, това не е нормално. В последно време съвместното ни съжителство с Коко се превърна в ад, в който не мога да живея още дълго“, жалва се пред близки Емилия.