Бременната Бионсе като богиня на плодородието на ”Грами”

Бременната Бионсе очарова американците със странното си облекло на раздаването на 59-ите музикални награди „Грами“ в зала „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис.

Американската поп дива, която очаква близнаци, изпълни ода към майчинството.

Залата посрещна на крака суперзвездата. На холограма Бионсе се появи почти чисто гола, само по бикини в златист цвят. До нея бяха майка й Тина и дъщеря й Блу Айви.

Певицата се появи на самата церемония в кичозна златиста рокля на дизайнера „Петер Дундас“, за да изпее с осанка на африканска богиня на плодородието „Love Drought“ и „Sandcastles“.

Бионсе, която имаше досега 20 награди „Грами“, дойде на церемонията като фаворит с най-много номинации – девет. Още преди да започне прякото телевизионно предаване, получи първото си отличие – за най-добър музикален видеоклип, за „Formation“, пише БТА.

Певицата се появи на сцената и в червена блестяща рокля по тялото , също дело на Петер Дундас, който напусна модна къща „Роберто Кавали“.

Основен конкурент на американската поп звезда беше британската дива Адел, която триумфира на наградите. Тя използва речта си, за да изрази възхищението си от Бионсе и „Lemonade“:

„Начинът, по който караш да се чувстват моите приятели, да се чувстват моите чернокожи приятели, е вдъхновяващ„.

„Мислех, че сега е нейният момент. Бионсе е моята кралица Би и мой идол. Обожавам я. Вероятно не трябва да приемам тази награда (за албум на годината), но съм смирена и благодарна. Бионсе обаче е изпълнителката на моя живот. Албумът й „Lemonade“ е монументален“, сподели по-късно Адел.

Случайно или не, британката счупи на две приза си за албум на годината, който смяташе, че трябва да бъде присъден на Бионсе.