Бритни Спиърс излезе от психиатрията! (Снимка)

Бритни Спиърс излезе от психиатрията! (Снимка)

Поп звездата Бритни Спиърс е излязла от психиатричната клиника, в която бе настанена през януари.

Папраци на TMZ заснеха Бритни по време на излизането ѝ от хотел “Бевърли Хилс“ вчера с 12 години по-младия си приятел Сам, който през цялото време я пазеше от фенове и журналисти.

В ръцете си Бритни носеше гуменки, телефон и куфарче, а самата тя беше обута в чехли, с разрошена коса и странно изражение на лицето.

“Отдавна не е изглеждала толкова зле”, коментира неин фен, един от многото, събрали се пред хотела, за да видят любимката си.

Бритни Спиърс излезе от психиатрията! (Снимка)

По информация на един от нейните сътрудници, Бритни е била хоспитализирана против волята ѝ в психиатричната клиника, където ѝ е била оказана помощ. В социалните мрежи обаче тя написа, че го прави, за да се погрижи за себе си и психическото си здраве.

Според медиите, певицата решила да се прибере при семейството си, когато разбрала, че баща ѝ е претърпял операция и е вече 28 дни в болница. В даден момент обаче, Бритни престанала да взема медикаментите, които приема от 2007 г., когато претърпя нервен срив и обръсна главата си във фризьорски салон в Лос Анджелис. Оттогава насам обаче тя се взе в ръце и дори възроди успешно кариерата си. Влошеното физическо здраве на баща ѝ обаче се отрази зле на цялото семейство, особено на блондинката.