Бясна блондинка удави лачената кола на гадже-скъперник

Разгневена блондинка, която се изживявала като модел, отмъсти на бивше гадже скъперник като паркира колата му на дъното на басейн в собствения му дом.

Кристина Кучма и бизнесменът Гай Джентий късат по време на вечеря в ресторант. Кристина била скромна (по произход е рускиня) и поискала от принца 50 000 долара, за да започне собствен бизнес. Гай обаче се държал твърдо и й казал: „Ако искаш гадже, което да ти дава толкова пари, стоиш пред грешния човек“.

Без много да му мисли ядосаната блондинка го нарекла лъжец, лиснала му горещ зелен чай в лицето и бясна напуснала заведението.

А малко по-късно мъжът получил SMS, в който пишело, че го чака изненада в задния му двор. Щом се прибирал, мъжът заварил колата си – Mercedes S400 на дъното на басейна. Бизнесменът споделя, че в първия момент се уплашил, че момичето може да е вътре и дори не помислил за колата. Когато обаче разбрал, че я няма се ядосал и потърсил за помощ полицията. „Наистина я обичах и смятах да се оженя за нея, но тя стигна твърде далеч“, коментира ситуацията той. Четири часа били необходими на специалисти да извадят автомобила от басейна.