Чарлийз Терон обсебва Дизел в ”Бързи и яростни 8”

Новият трейлър на „Бързи и яростни 8“ обещава зрелищни каскади и неочаквани обрати в семейството на Доминик Торето (Вин Дизел).

Този април ще станем свидетели на сцени, които ще спрат дъха ни, а стари врагове ще трябва да се съюзят, за да спрат най-опасния хай-тек терорист, маскиран в прелестното тяло на самата Чарлийз Терон.

След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана. Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли.

Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви. Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама е на път да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си.

За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

В допълнение към Терон ще видим и още два нови персонажа в лицето на Скот Истууд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън. Режисьор на филма е Ф. Гари Грей. Премиерата му е на 14 април.