Черил Коул е бременна от 23-годишното си гадже

Певицата Черил Коул е бременна от 23-годишния Лиъм Пейн от One Direction, с когото са приятели от детинство.

Това разкри хореографът на британския „Х фактор“ Брайън Фридман, с което потвърди слуховете, че красавицата чака бебе. Миналия месец тя финализира развода с втория си съпруг – френския ресторантьор Жан-Бернар Фернандес-Версини.

Брайън и Черил се познават от 10 г. и са работили заедно. Запитан за романтичната й връзка с Лиъм, хореографът сподели, че те очакват дете.

„Ако са щастливи, това е чудесно. Сега ще станат заедно родители, така че за тях нещата се подреждат много добре, каза той.

Слухове за бременността на Черил се носят от месеци. Певицата обаче не е потвърдила, нито е отрекла, че очаква първото си дете. Връзката й с Лиъм стана публично достояние през декември м.г.

„Забавно е, когато си даваш сметка колко отдавна е била първата им среща. Има нещо иронично, че двамата са минали по един и същ в тази индустрия, така че връзката им е била незабавна. Те са влюбени и това е от полза и за двамата“, коментира още Брайън.

В интервю за сп. „Фебюлъс“ миналия уикенд Черил заяви, че е по-щастлива отвсякога.

Сега е най-хубавият период в живота ми. Знам, че ще опишете какво точно се случва с мен. Не мога да скрия емоциите си – действително съм щастлива“,  отбеляза тя.

Първият й брак е с футболиста Ашли Коул. За Жан-Бернар Фернандес-Версини тя се омъжи през юли 2014 г. след бурна романтична връзка.

При развода двамата се споразумяха 33-годишната певица да запази цялото си богатство от 20 млн. британски лири. Като причина за развода Черил посочи неразумното поведение на съпруга си.