Черната Златка се кани на свекърва си, че никога няма да й позволи да види внучето си | Gossips.BG

Черната Златка се кани на свекърва си, че никога няма да й позволи да види внучето си

Черната Златка се закани, че няма да позволи на свекърва си да доближи детето й. Отношенията на моделката с майката на Миро продължават да са от лоши по лоши и в резултат на това, те почти не си говорят, научи HotArena.

Брюнетката е категорична, че внучето няма да се запознае с тази своя баба, още повече, че и тя не изглежда особено заинтересована да го види.
Тя едва ли ще иска някога да види нашето дете, а и аз няма да разреша това да се случи. Просто тази жена е пропита със злоба и е сляпа.

Тя продължава да е против нашата връзка”, споделя още бъдещата майка.

Иначе Златка е решила да нарече детето на мъжа си–Миро. „Още като научих пола, споделих с Миро, как искам да се казва бебето”, разкрива още щастливата бъдеща майка, пише „Телеграф“.

Противно на спекулациите, че момченцето може да носи името на свекъра или свекървата й, Златка тушира тези слухове, с думите, че тя няма такива роднини.

„Аз имам само любяща майка, сестра, любимия си мъж и приятели. Свекърва нямам”, категорична е Златка.

Дори личната трагедия, която семейството преживя, не успя да сплоти двете жени и те останаха на двата полюса на отношенията си.

Що се отнася до бебето, то ще се роди със секцио през октомври, а засега младата майка има само някои неудобства. В седмия месец моделката трудно лежи по гръб, заради което се налага да сменя позата доста често.

За първото си бебе говори с тъга, но и философски приема нещата. След загубата му обаче повече от месец не е напускала дома си и то, защото при всяко излизане срещала само съчувствени погледи.

А не искала хората да я съжаляват, затова избрала да се покрие за известно време вкъщи.

Източник: hotarena.net