Чудите се дали е влюбен във вас? Гледайте какво прави в леглото и ще разберете!

Трябва да знаете няколко неща, за да можете да откриете дали вашето момче е влюбено във вас или не, и то само въз основа на неговото поведение в леглото.

Начинът, по който мъжете правят любов зависи от техните чувства. Това означава, че по начина, по който се отнася в спалнята и труда, който полага в горещите игри с вас може да откриете колко всъщност е влюбен той във вас. Вижте знаците, които ясно показват, че без съмнение той е влюбен до уши във вас.

Целува ви често и дълго
Целувките за мъжете са много интимен акт. Поради това е един от първите признаци , които показват, че той интензивно мисли за дългосрочна връзка и че ви вижда до себе си в бъдеще. Целува ви по-често и по-дълго от по-рано – иска да разберете, че много му харесвате и че иска да бъде с вас.

Специализиран е в секса
Момчето, което просто иска да се наслаждава на секса, а не на връзката, няма твърде много да се труди около любовната игра и времето, което обикновено й е необходимо на жената, за да се възбуди както трябва. Но когато го е грижа за човека, с когото споделя леглото, ще се старае и до най-малките детайли, за да бъдете доволни от секса и да усетите колко важно е това за него .

Иска да ви задоволи
Още един знак на влюбеност, е когато ви пита какво искате в секса и ви слуша какво му казвате. Мъжете, които са във връзка само за забавление нямат нужда да говорят с партньорката си за нейните тайни желания и фантазии, нито пък да се прегръщат след сексуалния акт.

Винаги е внимателен и щедър
Ако е внимателен и щедър любовник, не само първите няколко пъти, а в по-голямата част от времето, това е, защото се интересува и иска връзка, която е повече от сексуална. Именно затова се опитва да разбере какво ви е важно, кои са вашите ерогенни зони и как да се чувствате по-добре, когато сте до него.

Спокоен е
Когато е спокоен, в настроение и не бърза в интимните моменти, това е здрав знак, че е влюбен или се влюбва. По същите причини няма да се стреми непрекъснато да ви впечатлява и да ви показва колко е перфектен във всичко .

Малките неща са важни
След малките детайли, като например вечеря на свещи или нов парфюм, ще забележите колко се старае да разбере, че му харесвате и че му пука за вас. Също така, ще ви каже, че би искал да бъдете с приятели или да отидете на кратко пътуване. Мъж , който иска афера и малко добро забавление никога не би ви допуснал до такава степен в живота си.