Цветелина Грахич се пусна чисто гола! (Снимка 18+)

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, реши да потуши нестихващите коментари за края на „Шоуто на Слави“. За тази цел тя прикова вниманието към себе си по много интересен начин.

Татуираната певица публикува чисто гола снимка от банята, но реши все пак да цензурира задните си части. Грахич често публикува по-разголени фотоси,под претекст, че снима многобройните си татуси.

През 2011 година босненката се явява на кастинг в риалити шоуто „Гласът на България“ с песента „I Turn To You“. Тя преминава на втория етап и е избрана от Мариана Попова — нейният „треньор“ и става част от нейния отбор. На втория етап „Вокалните двубои“ тя отпада, след като се състезава с Невена Колева, като заедно трябва да пеят песента „If I Ain`t Got You“. Мариана Попова избира Невена Колева да продължи в третия етап на шоуто и Цветелина отпада.

Продуцентите на предаването – „Седем-осми“ и Слави Трифонов я канят да се присъедини в „Ку-ку бенд“ и оттогава тя е вокал в групата. През 2017 година Цветелина Грахич напуска „Шоуто на Слави“ и се отдава на солова кариера.

Уви, кариерата й не блести със завиден успех, а заради предателството си Слави никога не би я взел в новата телевизия, която стартира от 15 септември, пише show.blitz.bg.