Д-р Мъри за близките на Джако: Използваха го като банкомат | Gossips.BG image 1

Д-р Мъри за близките на Джако: Използваха го като банкомат

 5e_5i30j3Бившият личен лекар на Майкъл Джексън, д-р Конрад Мъри, отново предизвика смут сред близките на Краля на попмузиката.

Той си навлече гнева им, след като публикува шокираща книга, пълна с недоказани мрачни и смущаващи тайни от живота на неговия пациент.

Братът на Джако, Джърмейн, определи творбата на лекаря като отчаяно преиначаване на истината от един виновен и одиозен човек“.

А 18-годишната дъщеря на певеца добави : „Не мога да повярвам, че хората могат да обърнат внимание на един хладнокръвен убиец!“

Но д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора за непредумишленото убийство, причинено на Майкъл Джексън със сънотворното пропофол, отвърна на обвиненията им:

Тях никакви ги нямаше, когато аз бях близо до Майкъл. Те не знаят през какво преминах. Те разрушиха своя брат и син, а след това стовариха цялата вина върху мен. Те искаха всичките му пари. Джако беше банкерът на семейството. Те го имаха за банкомат. Само това ги интересуваше и пет пари не даваха за него!“

Мемоарите на д-р Конрад Мъри „This Is It“ се превърнаха в бестселър. В тях авторът пише, че Майкъл Джексън се е преобличал като клоун, за да спи с проститутки.

5e_q6zkd5В книгата има и твърдения, че са му правили хормонални инжекции, за да отложат пубертета му и да запазят детския му глас в Jackson 5.