Дани Петканов най-после изплю камъчето за брака си с Богданска

Даниел Петканов и неговата любима Алекс Богданска не дават отговор на въпроса, който вълнува всички – събрали ли са се преди старта на Биг Брадър. Лудия репортер продължава да увърта. Очевидно и любимата му следва неговия пример.

Всички наостриха уши! Петканов изплю камъчето за брака си с Богданска!

В ефира на NOVA Алекс Богданска заяви, че просто не знае какво да каже по въпроса. Моделката припомни, че от самото начало се пише, че раздялата им е пиар.  Даниел Петканов се опита да я подкрепи и започна да се оправдава за еднаквите им снимки с мрежата от това лято.

Но вместо да защити любимата си, той скандализира с признанието си. Той отново постави съпругата си в графата на жените, които ламтят за пари и са готови на всичко в името на лукса и скъпите придобивки.

Той заяви, че снимките му са били насочени към всички жени като Алекс, които искат лъскав живот. Въпросът приключи с казаното от него, въпреки че двамата с половинката му не бяха достатъчно убедителни.

Съмнения относно искреността на връзката им продължиха да се прокрадват и след поредното разкритие от страна на Даниел Петканов. Той заяви, че двамата с Алекс не планират сватба извън Къщата. Двамата допълниха, че биха направили сватба единствено заради родителите си. Но тъй като последните не държали особено на сватбата, влюбените решили да няма друга венчавка и тържество след нея.

Алекс Богданска коментира позитивната страна на участието им във формата. Тя сподели, че в Къща е бил Дани Петканов, а не Лудия репортер и този факт я прави изключително щастлива. Красавицата допълни, че любимият й е показал истинската си същност във формата и благодарение на това майка й вече гледа на него с други очи.