Дарина от X Factor: Не са ме арестували за притежание на наркотици | Gossips.BG

Дарина от X Factor: Не са ме арестували за притежание на наркотици

Едва 3 седмици след премиерата си дебютният сингъл на Дарина Йотова „К‘во не чу“ оглави официалния чарт на най-излъчваните български песни в ефир.

Парчето, което бързо се превърна в големия хит на лятото още с представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио, вече е гледано над 3 милиона пъти в YouTube. „Мечтала съм за такъв успех, но всичко, което се случва надхвърли очакванията ми! Щастлива съм, че толкова хора харесват моята първа песен и я пеят заедно с мен на концерти и в клубовете“, споделя Дара.

В момента сензацията от четвъртия сезон на X Factor работи по следващия си сингъл, а с продуцентите й скоро ще изненадат публиката и с друга страхотна новина.

През последните дни някои „жълти“ медии тиражираха абсурдната информация, че Дара била арестувана за притежание на наркотици. Неверността на обстоятелствата, описани в публикациите, би се потвърдила много бързо и от МВР при обективна проверка. Предвид изключително сериозния характер на неверните твърдения и щетите, които те нанасят на все още непълнолетно лице, семейството на Дара сериозно обмисля предприемане на действия срещу онези, които разпространяват откровени лъжи за дъщеря им.

Източник: cosmopolitan.bg