Дъщерята на Глория подпали мрежата! (Снимки 18+)

Лятото все още не е приключило за Симона Загорова – дъщерята на Глория. Младата певица се припича на гръцкия остров Тасос и залива социалните мрежи с провокативни снимки.

„Щастието е въпрос на решение. И това е най-важното решение в живота ти! То определя всичко – как ще живееш, как ще се чувстваш, как ще се отнасяш към себе си и към света около себе си…“, пише гласовитата Симона в социалните мрежи.

Певицата си направи цяла импровизирана фотосесия на красива бяла скала в тюркоазените води на Тасос. Симона смени няколко пози и всички фотоси бяха предоставени за гледане в личния й профил във „Фейсбук“.

Прави впечатление огромният естествен бюст на дъщерята на Глория. Според специалисти, гръдната й обиколка е 120 см, което е прецедент в музиката. С почти същите сантиметри разполага и нейната майка, но с помощта на силиконови импланти.

Кариерата на звездната щерка се развива повече от успешно, а графикът й с музикални изяви е запълнен с месеци напред. Певицата слава в малкия си джоб по брой участия едни от най-актуалните имена в поп и попфолк гилдията. Вероятно се дължи и на факта, че не се засилва с космически хонорар като повечето, а се навива да пее за 1000-1200 лв.