Дъщерята на Глория: Не искам да пея поп фолк

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, която разчувства с изпълнението си Иван Лечев в „Гласът на България“, призна, че не иска да пее поп фолк, а поп музика.

Симона изпълни „Horchat Hai Caliptus“ на Ищар и избра за ментор именно Лечев, с което изненада всички, които смятаха, че най-логичният избор за нея е Камелия.

Симона обаче беше категорична, че не се е колебаела кого да избере, защото Иван Лечев ще й даде по-добри съвети за жанра, в който тя иска да се развива.

Аз съм закърмена с поп фолк, у нас винаги това се е слушало, като бебе съм заспивала на тази музика, така че в никакъв случай не мога да кажа, че не обичам поп фолк. Просто не е моето, не го чувствам и не искам с това да се занимавам“, коментира Симона пред bTV.

„Гордея се с майка ми и баща ми (Илия Загоров – бел.ред.), няма защо да крия на кого съм дъщеря, нормално е да ни сравняват“, добави тя.

По думите й Глория я е убедила да се запише за предаването. Симона казва, че иска това да е нейната битка и че доста се е притеснявала за кастинга.

Никога не съм се разголвала по клиповете си, нито и ще го направя може би“, каза тя, като допълни, че е певица, а не фотомодел.

Симона призна още, че е влюбена и си има си приятел от 4 години.