Дъщерята на Майкъл Джексън е убедена, че баща й е бил убит

В шокиращо интервю за списание Rolling Stone, Парис Джексън изказа категорично мнение, че баща й, Майкъл Джексън, е бил убит, пише cosmopolitan.bg.

„Той ни намекваше, че някои хора го преследват. В един момент започна да ни казва, че един ден ще го убият“, казва 18-годишната Парис.

Тя е само на 11, когато Майкъл Джексън умира от инфаркт на миокарда през 2009 година, предизвикан от убийствена комбинация от лекарства.

Личният лекар на суперзвездата, д-р Конрад Мъри, по-късно бе обвинен в непредумишлено убийство и осъден на четири години затвор.

Парис обвинява Мъри за кончината на баща й, но смята, че има и по-зловеща причина за трагичния развой на събитията.

„Определено го обвинявам, но това е игра на шах. В момента се опитвам да изиграя ходовете си правилно. Това е всичко, което ще кажа за момента“, обяснява тя.

Другото изненадващо разкритие, което дъщерята на Майкъл Джексън направи пред Rolling Stone е, че е била изнасилена като тийнейджър. Според думите й, много по-възрастен и напълно непознат мъж я е насилил сексуално, когато е била на 14.

Това я е изпратило в дълбините на депресията и наркотиците. В резултат, тя е опитвала да се самоубие няколко пъти през годините, успявайки да скрие белезите от самонараняване с години.

Чак през 2013 година, широката публика разбра за съдбата й, защото Парис бе отведена в болница след поредния опит за самоубийство (чрез прерязване на вените и изпиване на 20 таблетки Ибупрофен).

„Направих го, защото мразех себе си“, коментира тя нещастната случка.