Дава ли Анджелина последни надежди на Брад Пит?

Година мина, откакто Анджелина Джоли остави Брад Пит и подаде молба за развод. С техните отношения оттогава медиите редовно спекулират и в крайна сметка към днешна дата ние не знаем какво точно се случва между двамата бивши съпрузи и много въпроси все още нямат отговори.

Ще продължи ли Анджелина напред сама, ще има ли нов мъж? А Брад Пит, коя е жената до него, има ли такава изобщо? Най-много ни изненада последната клюка около бившата двойка. Според National Enquirer 42-годишната Анджи дава последна надежда на бившия си мъж.

Изданието твърди, че по време на филмовия фестивал в Колорадо в опит да привлече вниманието му актрисата е носила бижу от бившия си мъж, което имало много висока сантиментална стойност за нея.

„Анджи се надява, че Брад ще види това от снимките и ще бъде развълнуван. Този пръстен е много специален за тях…“, твърди National Enquirer, като се позовава на свой източник, близък до двойката. В статията се обяснява още, че въпреки че Анджелина се опитва да отгледа сама техните шест деца, тя знае, че не може да направи всичко без Брад и плюс това е ревнива що се отнася до това той да заживее с друга жена. Къде е истината, разбира се, ще покаже времето. Засега клюките са многобройни.