Дебора пребита от трима неизвестни мъже

Дебора пребита от трима неизвестни мъже

След доброволното напускане на къщата на Биг Брадър, посинена, фолк певицата Дебора посети предаването на Гала “На кафе”.

Тя обясни, че била причакана пред блока си от трима неизвестни мъже, които я смлели от бой. Певицата свали очилата си, за да покажем хематом под едното си око, ожали се също, че и колата й също стана жертва на агресорите.

Тя нарочно не пожелала да си сложи грим, за да покаже колко сериозно е състоянието й. Дебора подозира, че тримата биячи са изпратени от бившия й приятел Сергей, която тя на няколко пъти обвини в агресия.

Още преди да влезе в къщата, бившата съквартирантка заяви публично, че бивш неин приятел я пребивал. Същото разказала и в къщата, обяви Дебора в предаването „На кафе”.

Заради разкритията й, тя смята, че именно Сергей стои зад посегателството над нея. Той дори си позволил да я заплаши, че ще я залее с киселина.

Брадърката обеща да отиде в полицията веднага след предаването. Тя обясни още, че от пет години страда от паник атаки и затова се пробвала да ги лекува с алкохола. В къщата получила поредна атака, но не била алкохоличка.