Деси Цонева се омъжи! (Снимки)

Деси Цонева избра Световния ден на целувката 6 юли, за да се сключи брак с любимия си мъж – издателя Явор Стефанов.

Двамата си казаха “да” в ритуална зала в София в събота в много тесен семеен кръг. На тържеството присъстваха синът на Деси от първия ѝ брак Янчо Таков и кумовете – шеф Иван Манчев и близката приятелка на Цонева – Маргарита, сподели 24 часа.

“Голямото тържество ще е другата година след църковната венчавка, когато ще поканим много гости”, обясни Деси. Отсега с Явор са планирали и кога ще е тя – на 3 юни, когато ще отпразнуват третата годишнина от връзката си.

А за втората – на този 3 юни, двамата бяха на романтична ваканция във Флоренция. Именно в красивия италиански град, така както единият ден си почиват в хотелската стая, Явор пада на коляно и пита Деси дали ще се съгласи да стане негова съпруга. Тя веднага казва “да” и слага на безименния си пръст нежния годежен пръстен с диамант. След това заедно организират подписването в ритуалната зала.

За него Деси сложи красива бяла рокля до земята – досущ като принцеса. “Роклята ми зае моята приятелка – моделката Глория Петкова”, разказа Деси.

Двамата със съпруга ѝ Явор вече очакват и първото си общо дете – дъщерята на обичания журналист Димиър Цонев е бременна в шестия месец с момиченце. Очаква се то да се появи на бял свят през есента. Деси и Явор дори вече са решили какво име ще му дадат, макар да не го издават пред медиите.