Деси Слава чукна 75 кила, превърна в ходещо буренце

Деси Слава шашка приятели и фенове с налятата си фигура. Сексапилната изпълнителка чукна 75 килограма, което на фона на скромния й ръст от 1,50 м я превръща буквално в буренце.

Задните й части и коремът й се тресат доста неестетично, възмущават се нейни близки. Те цъкат с език и се чудят защо напоследък Деси Слава не прилича на себе – дали защото се е успокоила покрай младото си гадже – олимпийския шампион по бокс Благой Найденов, и се е отдала на кулинарна вакханалия, без да си дава зор да поддържа фигурата си, или пък има здравословна причина.

Русата дива от години има проблеми с килограмите. Тя ту спазва диети, ту лакомо яде и качва по 15-20 кила. Деси Слава се опитала да спортува с любимия си, но нещо не й се получавало и не можела да свали нито грам.

За да прикрие килограмите, качени през последните месеци и особено по Коледа и Нова година, едрогърдата певица се облича или с по-широки дрехи, или пък набляга на черните рокли, които малко я вталяват. Чалга звездата от Раднево, която по професия е огнярка, признава, че обича да си похапва и най-вече обожава сладкиши.

Фенове коментират, че 38-годишната певица задължително трябва да се стегне, ако иска да продължи да жъне успехи на сцената. Никой не иска да гледа пеещ хипопотам, злословят почитатели на чалгата.

Най-фрапантно Деси Слава изглеждаше на промоцията на новия албум на Константин. Тя бе облечена с широка рокля на тигрови шарки, а от предишната й визия нямаше й помен. Нищо не бе в състояние да прикрие дебелите й баджаци, пише ХотАрена.