Деси Цонева изригна: Леля ми Теодора е психичноболна!

Не е вярно, че ще й взимаме апартамента, майка ми Мариана плати престоя й в болницата, съска щерката на Митко Цонев.

Войната в семейството на покойния телевизионен водещ Димитър Цонев се разгоря с нова сила. Напрежението отново вдигна градуса, след като членове на фамилията бяха обвинени, че не са се погрижили за сестра му Теодора Цонева, която опита да се самоуби, и сина й Дейвид. Повод за атаката стана признание на Теди, се страхува снаха й Мариана да не й вземе наследствения апартамент.

Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева бе приета в „Пирогов” на 24-и септември, след като се нагълта с хапчета, а химията гарнира със солидно количество с алкохол. Според близки до ВИП семейството именно имотна дрязга е провокирала суисидното решение. Докато Теодора, която доскоро работеше в посолството ни в Рим, се бореше за живота си, никой от роднините на брат й не се погрижи за 12-годишния Дейвид, който бе прибран от полицията в 4-о столично РПУи по-късно предаден на социалните.

По този повод дъщерята на Митко Цонев – Деси изригна във фейсбук с остри думи към леля си, отговаряйки на обвиненията срещу семейството. Светската тв водеща безапелационно обяви Теодора за „психичноболна” и отрече, че майка й Мариана е опитала да придобие незаконно наследствения дом на Теди.

Ето и целия пост, който по-късно Деси изтри от стената си в социалната мрежа:

„Досега мълчах. Но ми омръзна от долни лъжи и спекулации. Леля ми Теодора е психично болен и крайно неблагодарен човек. Цял живот разчита изцяло на някой друг да се грижи за нея, да и намира работа, да и дава пари и да оправя бакиите, които не спира да забърква. Досега баща ми и баба ми Анахит правиха това, но не смятам че е задължение на мен и майка ми. От връщането и в България финансово единствено майка ми и малката и сестра са се грижили за нея. Факт е, че не желаем да се грижим за детето и – който си ражда деца да си ги гледа и възпитава. Аз нямам намерение моето дете да придобива изтърваното държание на сина и – плод на поредната безразсъдна връзка в живота и… Никога никой не е искал да я лишава от 50-те квадрата, които тя има по закон от апартамент от общо наследство. Смятам спекулациите по вестниците за неуместни , имайки предвид, че майка ми и плати и престоя в болницата даже… иначе щеше да си умре като куче на улицата” (правописът е запазен, б.ред.).

Под своя пост Деси уточни, че вестниците са виновни за раздухването на случая, след който родителката й Мариана Цонева вдигнала много високо кръвно.

Източник: hotarena.net