Деси Цонева размаза леля си Теодора, която опита да се самоубие!

Дъщерята на покойния тв водещ Митко Цонев проговори след обвиненията, че майка й – Мариана Цонева, се е опитала да измами леля й Теодора.

Преди дни стана ясно, че Теодора е в „Пирогов“, в кома, след опит за самоубийство. В момента сестрата на Димитър Цонев е в съзнание и вчера обвини снаха си Мариана, че е опитала да я измами. 

Ето какво написа Деси Цонева:

„Досега мълчах. Но ми омръзна от долни лъжи и спекулации. Леля ми Теодора е психично болен и крайно неблагодарен човек. Цял живот разчита изцяло на някой друг да се грижи за нея, да й намира работа, да й дава пари и да оправя бакиите, които не спира да забърква. Досега баща ми и баба ми Анахит правиха това, но не смятам, че е задължение на мен и майка ми. От връщането й в България финансово единствено майка ми и малката й сестра са се грижили за нея. Факт е, че не желаем да се грижим за детето й – който си ражда деца да си ги гледа и възпитава. Аз нямам намерение моето дете да придобива изтърваното държание на синът й- плод на поредната безразсъдна връзка в живота и… Никога никой не е искал да я лишава от 50-те квадрата, които тя има по закон от апартамент от общо наследство. Смятам спекулациите по вестниците за неуместни , имайки предвид, че майка ми й плати и престоя в болницата даже… иначе щеше да си умре като куче на улицата…Да не споменавам , че и здравните x осигуровки и всички данъци на въпросния имот 6 години назад плащаме ние… Защото освен претенции, Теодора и един работен ден няма в живота си! Нагло и нахално поведение от нейна и жълта медийна страна !!!!