Деян Топалски показа 4-месечния си син

ММА боецът Деян Топалски показа за първи път сина си пред списание LOVE style. Малкият Деян вече е на четири месеца и това е дебютната му медийна изява.

„Когато го видях за първи път, почувствах неописуема радост… Само личицето му се виждаше, защото беше увит като пашкулче. Ако трябва да съм честен, първото нещо, което си казах, е колко е грозничък. Като всяко новородено – сбръчкано и кисело“, разказва щастливият татко, който определя сина си като будно и дейно бебе.

Снимка 314921

Източник: LoveStyle

Деян много помага на половинката си в отглеждането на малкия. „Доскоро само аз го къпех. Бях решил, че това е мое задължение и само аз ще го правя. Сега като поотрасна, се сменяме с Николета и вече го къпем във ваничка“, смее се Деян. С любимата му задължително искат да кръстят Деян-джуниър преди да навърши годинка, но все още не са избрали конкретна дата.

Снимка 314920

Източник: LoveStyle

Двамата не планират сватба. Нито искат да имат още едно дете, поне на този етап. „Достатъчен ни е шокът от малкия. Може би ще дойде такъв момент. Времето ще покаже. Сега сме се концентрирали изцяло върху Деян“, завършва ММА боецът.