Диляна Попова пръска сексапил с всяка извивка на тялото си! (Снимки 18+)

На Диляна Попова съвсем не й е нужно да бъде чисто гола, за да пръска сексапил с всяка извивка на тялото си. Красавицата привлича погледите, откъдето и да мине, каквото и да направи, а ако все пак е облечена само с бански, положението става твърде горещо.

Това лято манекенката, известна с естествените си форми и красота, е решила да си подари дълга и богата екскурзия и да се наслаждава на различни екзотични кътчета от света.

В профила й в социалната мрежа могат да се видят невероятни фотоси, както от съседна Гърция, така и от Испания, както и на много от популярните острови.

„Многократно в ежедневието се замислям, какво всъщност причиняваме на нашата планета и колко лесно е да направим правилния избор – да кажем НЕ на пластмасата за еднократна употреба. Личният ни пример е наследство за нашите деца“, пише моделката под една от предизвикателните си снимки и насърчава последователите си да се замислят малко повече за артикулите, които използват в ежедневието си, най-вече материала, от който са направени.

Припомняме, че тази есен синеоката красавица ще изгрее и в лентата на Ники Илиев „Завръщане“, в който участват още Башар Рахал и Богомил Грозев, както и самият Ники Илиев.

Освен Диляна Попова пък, във филма присъстват и други красавици – Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова.