Диляна Попова: Асен Блатечки е прекрасен баща | Gossips.BG

Диляна Попова: Асен Блатечки е прекрасен баща

„Асен е страхотен баща, няма как да му се отрече“. Това каза в интервю за БТВ Диляна Попова.Тя сподели, че синът й Борил и баща му Асен Блатечки имат силна връзка и актьорът се грижи страхотно за детето.

Тя разкри още, че в момента не мисли за нова връзка. „В момента съм на етап, в който не редя планове и не си мисля кое и как трябва да се случи. Чувствам се спокойна и живея за момента. Забавно ми е с Борил и нищо друго не ми липсва. Имам работа, имам си детето, имам приятели, ходим на почивки, чашата ми е пълна, както се казва. Щастлива съм и съм спокойна”, каза Попова.

„Бих изживяла по същия начин нещата. Направих си извод да не обвиняваш, а да се обърнеш към себе си, да знаеш кое е това, което ти може да промениш, да не очакваш някой друг да те направи щастлив или да ти разреши проблема, допълни тя. Жълтата преса навлезе прекалено рязко и много агресивно в живота ми. Обяснимо е, явно масата от хората по някакъв начин се хранят с такъв тип новини. Най-обидно ми беше в момента, в който бях бременна. Смятам, че съм силна и мога да се защитавам от много неща, но в такъв момент имаш нужда да се почувстваш защитен“, каза още моделът.