Динко влиза в къщата на ВИП Брадър

Скандалния участник от „Фермата” Динко Вълев от Ямбол, атакува ВИП Брадър.

Бизнесменът, който се прочу покрай лова на мигранти по границата, в последно време се изявяваше като герой в различни интернет сериали, както и в риалити формати.

Последната му изява ще бъде във „ВИП Брадър” където ще дели терен с някои от най-популярните звезди в шоубизнеса. За участието му се говори от доста време, но той го потвърди едва наскоро и то индиректно.

Вълев пусна клипче от студиото на Алекс Сърчаджиева, с което явно намеква, че скоро сам ще влезе във формата.

Динко е всеизвестен с избухливия си нрав и не пропуска случай да го прояви, когато някой си спретне въргал с него, твърдят запознати.

Преди почти година избухна страхотен скандал, след като стана ясно, че той е пребил тогавашната си приятелка и тя едва се спасила. Вълев нито потвърди, нито отрече слуховете, но заяви, че бившата му е психично болна и му изневерявала, пише „Телеграф“.

Слуховете гласят, че той е влезе в All Stars сезона в компанията на други позабравени звезди. Сред тях е Дебора, която често попада под шамарите на бившето си вече гадже. Според някои това е и една от причините да се съгласи да участва.

Изпълнителката искала да избяга от скандалния си любим в Къщата.

Фолкът ще бъде представен и от фолк певеца Константин, който ще си прави компания с бившия победител на шоуто и ексгоденик на певицата Джена–Джино Бианкалана.

Въпреки че той преживя жестока катастрофа и едва оцеля от нея, сега Джино ще влезе в шоуто напълно променен.

Сред спряганите гости на шоуто са още Фънки и Луна. А мнозина вече залагат, че скандалите в предстоящия сезон ще бъдат дори повече отколкото в настоящия.