Динко заби певицата Татяна, която получи големи рога от мъжа си!

Ловецът на мигранти Динко Вълев отпразнува преди няколко дни 30-ия си рожден ден в компанията на фолкпевицата Татяна, която позорно бе изоставена от съпруга си, дочу HotArena.

Според близка до чагаджийката Динко е новият мъж в леглото на изпълнителката. На рождения ден в Ямбол, двамата дори са запяли в дует.

„След тежкия удар, който понесе от мъжа си, Татяна разцъфтя откакто е с Динко. Двамата се разбират чудесно. От любима певица тя се превърна в любима жена на риалити героя“, коментират приятелки на Татяна.

Динко никак не бил равнодушен към новата си изгора. Цяла вечер я обсипвал с внимание и комплименти, което не било присъщо на първичната му натура.

Тя се раздели със съпруга си след 20 години брак. При това се оказва, че не става въпрос за мимолетна забежка, а за дългогодишна паралелна връзка, която съпругът й въртял под носа й.

Още по-драматичното е, че конкурентката на Татяна не е е засукана силиконка, а продавачка в хранителен магазин. Съкрушената Татяна признала, че и първата изневяра на мъжа й била отново с продавачка, което породило много смях в попфолк средите.