ДИВ СКАНДАЛ В ЧАЛГАТА! Рени и Камелия се хванаха за гушите заради Лепа Брена

Чалгарките Камелия и Рени са си спретнали лют скандал преди броени дни. Поводът за кавгата бил изключително прозаичен – двете изпълнителки се скарали коя първа да подгрява концерта на юголегендата Лепа Брена, който ще се проведе на 8 април т.г. в зала „Колодрум“ в Пловдив.

Камелия и Рени бяха избрани да пеят преди грандиозната проява и да подготвят публиката за зрелищното шоу, но така и не било уточнено коя първа ще се появи на сцената. Това мигновено провокирало напрежение, което постепенно ескалирало в скандал.

Разбеснелите се певици буквално изпаднали в истерия, когато разбрали, че титулярното им място изобщо не е гарантирано. Затова и всяка от тях започнала усилено да драпа, за да се пребори за призовата позиция. Организаторите на концерта буквално се хванали за главите, тъй като очаквали трудности от страна на Лепа Брена, но не и от подгряващите изпълнителки.

Битката за откриване и закриване на концерти е от дълги години в попфолк средите. Напрежението е най-вече сред дамите, които искат да се покажат като нещо повече от конкурентките си. Именно заради подобни битки се развали пословичното приятелство между Преслава и Галена. Впоследствие двете съвсем охладняха една към друга и към днешна дата дори не се поздравяват.

Драмата между Камелия и Рени ще е до последно, тъй като в последния момент ще се реши коя първа ще хване микрофона. Също така е мистерия как изпълнителката, която ще излезе втора на сцената, ще приеме трагичната за нея вест, пише ХотАрена.

Рени и Камелия бяха обявени още през януари т.г., че ще подгряват дългоочакваното мероприятие. Рени е единствената българска певица, която успява да пробие на сръбската музикална сцена с песни, написани специално за нея и продуцирани от екипа на Лепа Брена.

През 90-те години на миналия век Рени е в топ 10 на най-продаваните сръбски звезди, като издава няколко албума на сръбски език, които по-късно пуска на български и за родния пазар. Родната изпълнителка е щастлива, че има в репертоара си няколко песни подарък лично от Лепа Брена.

Камелия също има щастието да познава лично иконата на сръбската музика. Българската изпълнителка е израснала с песните на Лепа Брена. „Тя е моят идол“, споделя родната певица. Огнената жена на попфолка е изключително щастлива, че ще има възможността да пее с Лепа Брена на една сцена.

Пловдив ще бъде домакин на единствения концерт на Лепа Брена за 2017 година в България. Очакванията са да изнесе уникален спектакъл на живо под съпровода на личния си бенд. Тя ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата си кариера, като „Ти си мой грех“, „Луда за тибом“ и други.

Лепа Брена е родена на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина, а истинското й име е Фахрета Яхич. Първият й концерт в България е на 24 юли 1990 г. на Националния стадион „Васил Левски“, когато каца на терена с хеликоптер пред очите на 100 000 души. Концертното й турне от същата година включва стадионите на още 15 български града.

Лепа Брена се е славела винаги с изключително скромното си поведение покрай концерти и не се е звездеела. И този път тя няма сериозни изисквания към организаторите на събитието. Настоява за светла и просторна гримьорна, както и сериозно количество минерална вода. Любопитен факт е, че при една от последните си изяви в България легендата на Балканския полуостров имаше и бяло вино на сцената. Между отделните си парчета тя не се свенеше на отпива от чаша и да повишава градуса на настроението си.

„Българите са народ, който има уникална култура. Носи ми огромно удоволствие да посещавам вашите механи. Забелязвам, че българската публика искрено се разчувства, когато ме чуе да пея, защото българите са много емоционални и музикални натури. Концертът на стадион „Васил Левски“ беше един от най-великите, които съм имала през живота си!“, разказа преди време пред балканската звезда.