Дневен хороскоп за 16 септември

Овен

През този ден се опитвайте да шантажирате половинката си. Изобщо и няма да чуе доводите ви. Изчакайте друг ден, но и променете тактиката.

Телец

През този ден се погрижете на външния ви вид. Водете се от това дали промените ще са здравословни, а не само естетическия ефект.

Близнаци

Отношенията са сложно нещо. Няма да ви е толкова лесно, колкото планирате, за да премахнете спорна точка между вас и партньора ви. Ще трябва да се постараете повече.

Рак

Хубаво е да се поспрете и да помислите добре точно какво искате и дали действията ви са най-правилните. Не прибързвайте с крайните решения и с разделите.

Лъв

Тази събота ще се наложи да се поизпотите. Ако отложите работата за друг ден ще се струпа още повече. Започнете рано сутринта и до обяд ще сте забравили.

Дева

През този ден се погрижете добре за себе си. Това означава да не си угаждате във всичко, а по-скоро да се пазите от изкушения, които биха откраднали ценно време от вас.

Везни

През този ден не унивайте. Каквото и да ви предстои изход със сигурност има. Само притеснението ви ще е в повече – не си го причинявайте. Скорпион

През този ден трябва да си наложите да сте спокойни. Само това ще ви спаси от грешни решения и постъпки. Не бъдете прекалено придирчиви към другите.

Стрелец

Тази събота бъдете по-тихи от обикновено. Може да чуете много важни неща, които да са ви от полза. А и да се предпазите от грешни изказвания.

Козирог

През този ден не си правете сметката без кръчмаря. Таите някакви надежди за минали отношения, но най-вероятно ще ви откажат, хич не се и опитвайте.

Водолей

Промяната трябва да настъпи сега и веднага. Нямате друг избор, освен да се стегнете. Всичко ще е за ваша сметка, а по-добре тя да бъде положителна.

Риби

Всичко, което правите го правите за себе си така, че помислете дали не бихте могли да бъдете по-внимателни към тялото и вас самите.