Дневен хороскоп за 22 Ноември 2017

Овен  

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

Телец 

Днес проявете гъвкавост в общуването с близките си, роднини и приятели. Ако сте създали семейство бъдете отговорни към половинката и децата си. Във ваша полза е да овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

Близнаци 

Не предизвиквайте сами собственият си провал с некоректно и безпричинно агресивно поведение към вашите близки. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка.

Рак 

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

Лъв

Бъдете внимателни с близките си, защото с нищо не са заслужили упреците ви, след като ви даряват цялата си подкрепа. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия.

Дева 

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни моменти, но никой не ви вярва, че е било само флирт. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

Везни 

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора.

Скорпион 

Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

Стрелец

През деня се подгответе за приятни емоции, защото вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Не правете скъпи подаръци и не обръщайте внимание на хапливите им забележки.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Козирог 

В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. С разговор и без агресия и опит да наложите мнението си ще се справите бързо.

Водолей

Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не е нужно да посещавате скъп ресторант. Ще ви се услади и вкусна романтична вечеря, приготвена от вас у дома.

Риби

Очертават се проблеми в личните ви отношения, заради среща с приятели на чашка. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.