Дневен хороскоп за петък 13 октомври

Петък ще ви даде отлична възможност да сложите делата си в ред, преди края на работния ден. Това ще ви вдъхне увереност и ще влее във вас, нови сили.

Възползвайте се от този прилив на енергия.

ОВЕН
Добри постижения
През този ден вашият късмет е силен и подчертава възможностите ви за добри постижения в материален план и за разрешаване на интересуващи ви лични и делови въпроси. При някои Овни не са изключени по-остри взаимоотношения с административни служители. Добре е да се владеете.
ТЕЛЕЦ 
Овладявайте противоречията своевременно
Характерното за този ден е, че ви носи сполука, но е много трудно да се каже до колко ще се възползвате от благодатните условия, защото е видимо, че обстановката ще е напрегната и ще породи напрежение, а последното много лесно може да  прерасне в кавги, а за някои в сблъсъци.
БЛИЗНАЦИ
Нерешими противоречия
За мнозина от Близнаците възниква ситуация създаваща условия за изясняване на взаимоотношенията с някого. Не е препоръчително да се възползвате от момента, защото едва ли ще постигнете напредък. Вместо да „развържете възела” ще последва затягането му, и отношенията ще се влошат.
РАК
Не нарушавайте хармонията във взаимоотношенията си
От особена важност за Раците е да не нарушават взаимоотношенията си с хора от бизнеса и професионалните среди. Освен неприятностите, които ще последват, е твърде възможно да пропуснете силна възможност за устройване в интересуваща ви сфера. Разполагате с хубав шанс за печалби.
ЛЪВ
Владейте се
Петък предоставя изразителен шанс за значителни придобивки от материално и нематериално естество, но същевременно предупреждава представителите на зодията да владеят качествено нервите си.Не изпълните ли това условие, ситуацията крайно ще се влоши и ще последва загуба.
ДЕВА 
Избягвайте противоречията
По развитието си, вашият ден е много близо до този на Лъвовете. Характерен е с ярки възможности за сполука, но и с коварство от деловите кръгове. Много вероятно е да влезете в остри противоречия с колеги от службата или с хора от деловите среди, с които работите постоянно.
ВЕЗНИ
Контролирайте нервите
Денят е благоприятен за успешна реализация на целите, но огромен процент от представителите на Везни са много нервни,и не е изключено мнозина да се поддадат на емоционалната си нестабилност. Получи ли се така, не бива си позволявате да стигате до крайности, защото ще си навредите.
СКОРПИОН
Засилено напрежение
Шансът на Скорпионите не е достатъчно силен през този ден, и това обрича действията ви на провал, или в най-добрия случай на частичен успех, който едва ли ще е удовлетворителен. Налице е известна агресия, която води до прибързани, а последното предизвиква проблеми и препятствия.
СТРЕЛЕЦ
Нерви и противодействия
Коварните противникови удари едва ли ще сломят ентусиазма на Стрелците,, но вероятността да спрат през този ден реализацията на намисленото, е голяма. Това не бива да ви смущава. Още днес, или да дни, мнозина от зодията ще се освободят от присъствието на вредители, и противници.

КОЗИРОГ
Разчитайте на усилията си
Налице са някои неблагоприятни влияния за Козирозите, които биха „отключили” проблеми ако не проявите достатъчно активност за реализиране на целите си, или ако разчитате, че друг ще ви свърши работата. Мобилизирайте се и не пестете усилията си, за да се поздравите с постижения.

ВОДОЛЕЙ
Материален успех
Характерно явление за Водолеите в петък е материалният успех. Действайте категорично, не се разсейвайте с незначителни ангажименти, и сполуката ви ще е пълна. Не е изключено отношението ви към  колега чувствително да се влоши и охладнее, поради клевети по ваш адрес.

РИБИ
Не се отпускайте
Сполуката в службата и бизнеса е напълно постижима през този ден от представителите на Риби, но е необходимо да сте достатъчно мобилизирани, и да действане с подходяща активност докрай. Ще е трудно защото ще възникнат пречки, но не се ли подадете на отпускане, ще успеете.