Дневен хороскоп за петък, 27 октомври

Петък ще се изненадате приятно от постигнатото в някой направления, които не сте очаквали. Сполуката която ви следва е обнадеждаваща и това ви вдъхва необходимата увереност, от която се нуждаете.

Дневен хороскоп ОВЕН
Постига на цели
Днес не позволявайте на непредвидени обстоятелства да провалят плановете ви. Разполагате с добри възможности за реализация на целите, които най-ефективно ще изчерпите на базата на активност в интересуващите ви сфери. Не може да се говори за сполука в обществените среди, или ако има такава тя ще е частична. В това поле ситуацията ще бъде неочаквано блокирана.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Сполука
Днешният ден е съпътстван от немалко делови успехи за повечето от представителите на зодията. Надеждни контакти, хубави възможности за реализиране на делови цели, и чудесни постижения в материален план. За последните дори сега ще е достатъчно само да бъдат уговорени със съответните хора. Благоприятните звездни влияния обхващат и осъществяването на личните намерения.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Напрегнат, но успешен ден
Работата ви днес ще бъде особено ползотворна. Денят е доста благоприятен за удовлетворителни постижения на цели и намерения както в личен така и в делови план. За повечето от Близнаците, денят е особено благоприятен за контакти в обществата. Има напрежение, но. ще поставите началото на плодотворен етап за бъдещата си реализация. Това задължително следва да направите чрез срещи, разговори и консултации.

Дневен хороскоп РАК
Успех в преговори и контакти
Днес ще ви се наложи да направите избор, който едва ли ще е лесен. Активността през тази ден е характерна да преобладаващата част от Раците, а когато нещата стоят по този начин, вероятността за успех е голяма. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Лична и делова сполука
Динамичен и ползотворен ден в делови план. Принципно успешен, петък може да се окаже незадоволителен за онези Лъвове, при които здравословното равновесие е нарушено. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни. Денят е добър за основаване на партньорство.

Дневен хороскоп ДЕВА
Ярка сполука
Изразителна ще е сполуката и на Девите в петък. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В деловите и личните си контакти всичко, към което сте се устремили, като достигането до спогодби в бизнеса е силно подчертано. Твърде полезно ще е да активизирате контактите си в деловите среди.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Напрежение и потиснатост
Денят се характеризира с благоприятно влияние за реализация на цели от различно естество,но голяма част от Везните са потиснати от лични или делови проблеми, които може да окажат парализиращото си влияние върху мнозина, и да провалят деня им. Все пак, късметът ви е доста силен. Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Лошо настроение
Настроението на Скорпионите се формира в условията на повишена нервност, натрупана от дълго време насам. Най-вероятно в тази връзка днес мнозина ще влязат в кавги с околните, но това едва ли ще ви освободи от психическата тежест. Слънцето е във вашия знак. Предстоят промени. При някои то определено се свежда единствено до любовната и семейната взаимност.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Действайте внимателно
Стрелците продължават успешно напред, а днес на мнозина ще се наложи да разрешават спор или да защитават позициите си от някого. Внимавайте! ситуацията явно е специфична и изисква лавиране. В момента твърдата позиция не е приемлива. Голяма е вероятността да ви създаде грижи. Вече започва етап за благоприятни изменения при вас, който засяга не само деловия, но и личния ви живот.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Успешни контакти
Този ден е благоприятен за контакти с делова насоченост, за реализиране на лични цели и пътувания, и за поемане на нови задачи в условията на партньорство. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съвпада с нов цикъл във вашия делови живот. Утвърдете личните позиции. В личен план се забелязват притеснения при мнозина, които често са причинени от вътрешни неудобства, засягащи предимно личния план.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Осъществяване на намерения
Водолеите биха могли успешно да реализират материални или делови цели през този ден. Това определение всъщност е валидно и за личните ви ангажименти. Ще имате и прекрасна възможност да се освободите от някои тежести във взаимоотношенията и да се избавите от натрапници. Някои ще проведат напрегнати разговори вкъщи, което ще окаже негативно въздействие.

Дневен хороскоп РИБИ
Лична и делова заетост
Според ангажиментите си, представителите на Риби се делят на две групи. За едните от вас са характерни деловите, а другата половина от зодията ще наблегнат на личните дела, и при евентуална възможност ще се подготвят за деловата седмица. Последното ще зависи от времето, с което разполагате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота.