Дневен хороскоп за петък, 3 октомври

Петък ще даде старт много силно още от сутринта. Ще бъдете предизвикани да оглавите важен проект.

Именно сега се чувствате готови за това. Сега е моментът да вземете решение!
Дневен хороскоп ОВЕН

Материална сполука и борби
Петък е благоприятен за реализация на делови и лични цели  и ще ви радва с подчертан успех.. В службата може до възникнат проблеми относно осъществяването на допълнителни професионални задачи. При мнозина от зодията ще избухне ожесточена борба надмощие в материалната.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Голямо напрежение
Сполуката ще ви придружава, но денят никак няма да е лек. Не може да се твърди, че успехът ви ще е значителен, или че проблемите са неразрешими. Сполуката е от всекидневен порядък, както и трудностите. Някои Телци ще водят много остра, и дори неконвенционална борба за надмощие.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проблеми
Характеристиката на периода, през който преминавате, е благоприятна като етап, но отделните  дни имат специфичен отенък и са детерминирани според дневното влияние, което за този ден определя сблъсъци с противници, безсрамни лъжи и за някои неудобства от здравословно естество.
 

Дневен хороскоп РАК
Владейте се!
Въпреки добрите възможности за реализация  на целите, от които някои наистина ще се възползват, петък ще се движи доста тежко и неприятно за преобладаващата част от Раците. Владейте се! Очертават се много остри противоречия, които неочаквано може да прераснат в сблъсъци.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Бъдете предпазливи
Борбата за надмощие над делови съперници или колеги ще е много остра при Лъвовете през този ден, а в основана на сблъсъците са залегнали финансови противоречия, които въпреки мощните кавги, едва ли ще успеете да разрешите. Независимо от развитието на събитията – бъдете предпазливи.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Проблемен ден
Петък ще е доста тежък и за Девите. По-добро развитие през този ден ще имат контактите в обществените среди, но в службата и бизнеса ситуацията ще е доста неприятна. За успех може да се говори при осъществяване на цели чрез административни инстанции, но и тук ще е тежко.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Работете за бъдещата си стабилност
Личните възможности на Везните за осъществяване на целите са на добро ниво, но заобикалящата действителност не е надеждна. Можете да се освободите от някои проблеми, но за момента е по-важно да действате стратегически за бъдещето си, защото ви предстоят важни промени.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Кавги и сблъсъци
Коварството и подлите действия ще предизвикат остри кавги, които безусловно ще достигнат до сблъсъци при мнозина от представителите на Скорпион. Има някаква минимална надежда за осъществяване на определени цели – предимно дребни, но и тази възможност изглежда по-скоро теоретична.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Конфликти и агресия
Късметът на Стрелците за реализация на деловите цели е доста силен, но ситуацията в службата и сферите на бизнеса ще е много напрегната поради лъжи и нечестност във взаимоотношенията. Овладявайте се своевременно, защото може да последват остри противоречия и дори раздяла с някого.
    
Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Ярко напрежение
Петък е силно напрегнат ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Външните обстоятелства са подчертано нестабилни и ще блокират реализацията на целите не само в едно направление. Очертават се спорове и ярки несъгласия, които ще прераснат в изразителни кавги.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Служебни проблеми
Предстоят ви неприятности свързани със службата. Високостояща личност ще се възпротиви за реализацията на интересуващ ви въпрос. Въпросното събитие може да се превърне в причина за остър конфликт. Добри възможности за реализация на   разкриват контактите в обществените среди.

Дневен хороскоп РИБИ
Владейте нервите

Трудностите съпътстват и Рибите през този ден. Видимо е, че преобладаващиат процент от родените в зодията ще действат активно по целите си, но това едва ли ще е достатъчно за по-пълна реализация. Стагнацията е временна. За момента е важно да не се поддавате на нервността си.