Дневен хороскоп за събота, 28 октомври

Събота ще премине плавно и без затруднения при мнозина. Ще имате възможността да следвате реален ритъм, което ще ви разреши да действате и едновременно с това да напредвате. Активността ви ще изиграе добра роля!

Дневен хороскоп ОВЕН
Успех
Овните продължават да поддържат добро темпо в движението си напред и да действат успешно за реализацията на деловите и финансовите си цели. Събота ще е благодатна не само за деловите ви ангажименти и придобивките, но и за осъществявянето на планираните лични намерения.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  
Чудесни постижения
През този ден и реализацията на Телците ще е достатъчно ярка. Мнозина от зодията ще проведат особено успешни контакти в обществените среди, които в едни случаи засягат предстояща финансова реализация, а в други уреждат нов статут в съвместни професионални ангажименти.
Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Активни и успешни
Този ден е чудесен за Близнаците. За реализацията си трябва да действате енергично и чрез умни ходове – неща, които умеете да правите добре. В обществените среди следва да сте по-сдържани. За момента нервността ви е пасивна, но набира бързо скорост и следват неприятности.
Дневен хороскоп РАК
Сполука, но се владейте!
Раците са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. В службата се очертават и ядове, които ще възпламенят по-нервните от зодията, но ще бъде далеч по-добре да владеете негативните емоции за да не усложнявате обстоятелствата.
Дневен хороскоп ЛЪВ
Хубави възможности
Добър ден за реализация на материални цели, който във всички случаи ще ви радва с много добри постижения в службата и бизнеса. Някои от зодията са притиснати от здравословен проблем, който може да блокира активността им и въпросния успех да се осъществи в друг ден.
Дневен хороскоп ДЕВА
Овладейте напрежението
Събота ще започне добре за Девите, но е много съмнително че ще е спокойна и сполучлива до вечерта. Ще възникнат спорове с партньори или съдружници, които ще нарастнат до кавги. Хубаво е да овладеете въпросното неразбирателство и да въдворите спокойния тон и разбирателството.
Дневен хороскоп ВЕЗНИ 
Работете по подготвени цели
Очертава се изразителен успех за Везните, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими въпреки че не сте действали по тях. Не се заблуждавайте, че ще успеете. Промените са предстоящи.
Дневен хороскоп СКОРПИОН
Добър шанс
Силен шанс за сполука и успешно реализирани цели в личен и делови план, но и разсеяност, която може да стане причина за грешки или загуби. Повишете вниманието си по делата, чието осъществяване не зависи само от вашите усилия и се пазете от коварни удари от врагове и „приятели”.
Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Внимавайте!
Събота ще е благоприятна и за Стрелците, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Пазете се от хората, с които работите. Не давайте воля на емоциите – особено на негативните, и засилете контактите си в обществените среди.
Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Демонстрирайте емоционално равновесие
Бавните и премерени действия през този ден са гаранция за успеха на родените във времето на Козирога. На мнозина от зодията ще им се наложи да разрешават въпроси и спорове от финансово естество. Само тук може да демонстрирате строгостта си. В други дневни ангажименти не бива.
Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Печеливш ден
Събота предоставя благодатни възможности за печалби, за успешни контакти в деловите и обществените среди и акцентира върху силният ви късмет през този ден. Постарайте се да присъствате днес на повече места, свързани с интересите ви и най-вече на тези, където участието ви е фиксирано.
Дневен хороскоп РИБИ 
Силен късмет и ярки надежди
Изключително положителен ден, предоставящ значителни възможности за реализиране на куп делови и лични намерения. Основната характеристика за събота е изразителен късмет. За да го поддържате на високо ниво през следващите седем месеца е необходимо да сте ярко активни.