Дневен хороскоп

Овен

21.03 – 19.04

Днес отложи досадните си планове за среща в последната минута. Ще се радваш, че си го направила. Намек какво да правиш вместо това: остави светлините включени, за да се наслади на всичко, което притежаваш..

Телец

20.04 – 19.05

Пази си гърба днес. Спазвай дистанция от колежка, която прави опити да се възползва от доверието ти. Не избързвай с решение за взаимоотношенията ти. Този път, ако си търпелива, това ще ти се отплати.

Близнаци

20.05 – 20.06

Остани неутрална днес. Ако не заемеш страна в спор на две приятелки, най- вероятно нещата ще отшумят. Имаш връзка? Намъкни се в най-секси бельото си и се наслаждавай на успехите, които ще пожънеш.

Рак

21.06 – 22.07

Има опасност да срещнеш бившия си случайно. Той май има желание да се съберете отново, затова се постарай да му дадеш да разбере, че това няма да се случи. Особено ако все още не е готов за сериозна връзка или ти вече имаш нова такава.

 

Лъв

23.07 – 22.08

Днес ще се сдобриш с член на семейството, с когото си се сдърпала отдавна. Вече ти е минало, така че се обади, за да поговорите. Ще се почувстваш много по-добре, след като се изясните.

Дева

23.08 – 21.09

Не отлагай неприятните задължения, които трябва да свършиш днес. Колкото по-бързо ти се махнат от главата, толкова по-скоро ще можеш да релаксираш качествено.

Везни

22.09 – 22.10

Бъди дръзка днес. Отдай се на страст на уединено място в парка, защото, благодарение на спонтанния Уран си по-дива от обикновено. Освен това намери време да помогнеш на приятелка.

Скорпион

23.10 – 21.11

Звездите те съветват днес да опиташ нещо, което те кара да се чувстваш ужасно изкусителна. Какво ще кажеш за стилна нова прическа? Разпусни с планиране на вдъхновяваща екскурзийка извън града.

Стрелец

22.11 – 20.12

Потруди се. Усилията ти се възнаграждават днес и най-после успяваш да впечатлиш шефа си. Удовлетвори цветните си нужди, като се сдобиеш с няколко блузки в искрящи цветове.

Козирог

21.12 – 19.01

Действай спонтанно. С непредвидимия Уран в знака ти, най-добрите ти решения ще бъдат взети набързо днес. Вечерта събери дружинката и дегустирайте апетитните продукти, които предлага близка местна винарна…

Водолей

20.01 – 17.02

Изгони мрачните мисли! Стресът в офиса ти е дошъл в повече. Затова днес си подари един ден на пълно разпускане.

Риби

18.02 – 20.03

Ако смениш мястото, където обядваш, днес може да се сблъскаш с доста интригуващ непознат. Имаш връзка? Днес е толкова ненаситен, че едва ли ще ти позволи да напуснеш спалнята.