Добрата съпруга…

1. Добрата съпруга винаги оставя Той да стане пръв, да направи кавалерски кафе и да й го поднесе в леглото. В още по-идеалния случай Добрата съпруга дори му позволява да препече филийки и да ги намаже със сладко. Още по-идеално е, ако Той може да прави и палачинки!

2. Добрата съпруга се усмихва любящо на съпруга си, дарява го с целувка винаги, когато й носи рози, други красиви цветя, кутия шоколадови бонбони или просто малко подаръче, ей така.

3. Добрата съпруга никога не отказва на съпруга си покана за вечеря навън, пък дори и тя да е в кварталното заведение. Е, опитва да настоява това да се случва по-рядко и по-често да я води в по-готини заведения от кварталните.

4. Добрата съпруга никога не си позволява да развали маникюра си или красивите си ръце с груба домакинска работа и с готовност съдейства на съпруга си да бъде закупена и използвана адекватно техника от типа на миялна машина, пералня и прахосмукачка. Той, разбира се, се справя с техниката много по-добре и затова му се предоставя щедро възможността да го прави всеки път, когато се налага!

5. Добрата съпруга не я боли глава или кръст в момент на сексуални искания от любимия и дори пристъпва към по-смели решения в интимно отношение, като настоява да получава достатъчно количество и супер качество на изживяванията винаги, когато има нужда от това!

А ти добра съпруга ли си според написаното?