Доктор Василев напуска „Откраднат живот”? Луиза Григорова и Наум Шопов-внук заемат местата на Алек Алексиев и Радина Думанян

Доктор Василев напуска „Откраднат живот”. Актьорът Александър Алексиев, който вече два поредни сезона изпълнява главната роля в сериала на Нова тв, се бил изморил от нея и искал да се развива в съвсем различна насока.

Напоследък не може да се види премиера на родна кино продукция, в която не участва Александър Алексиев. Младият актьор с диплома от Ню Йорк има роли и в пожъналия уникален успех като за български филм „Воевода”, и в биографичната лента за Леа Иванова „Пеещите обувки”, негова е главната роля и във „Възвишение” – филм по бестселъра на Милен Русков, чиято премиера предстои. От всички нови български филми, които ще бъдат пуснати по кината тази година, само два са без участието на доктор Василев от „Откраднат живот”, пише „Уикенд“.

При цялата тази заетост синът на големия актьор Стоян Алексиев, който в сериала играе ролята на проф. Иван Генадиев, се бил изморил от докторската поредица, която на фона на кино ангажиментите му била с доста по-скромен авторитет сред колегите му, а в същото време му отнемал страшно много време.

В най-скоро време неговият герой да изчезне от историята в „Откраднат живот” и то не сам, а с половинката си – доктор Биляна Захариева, чиято роля се изпълнява от младата Радина Думанян. Разбира се, когато става въпрос за подобен тв проект, винаги се оставя една отворена вратичка, през която героят би могъл да се завърне в повествованието, ако се установи, че рейтингът страда без него, пише ХотАрена.

Овакантените места като най-вълнуващи персонажи в продукцията най-вероятно ще бъдат заети от новите персонажи, чието изпълнение е поверено на Луиза Григорова и Наум Шопов-внук.