Доналд Тръмп и Кание Уест си говориха за живота

Певецът Кание Уест посети новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп в небостъргача „Тръмп Тауър“.

Двамата позираха за снимки, но не стана ясно за какво са си говорили, предаде АП.

Тръмп беше лаконичен, че са говорили за „живота“, и че с Кание са „просто приятели“, като го нарече „добър човек“. Те не пожелаха да отговорят на въпроса дали рапърът ще бъде сред изпълнителите на церемонията по встъпването в длъжност на новия президент.

Кание Уест стоеше мълчалив до Тръмп за снимките във фоайето. На въпрос защо не казва нищо, той отговори: „Сега искам само да се снимам“.

Музикантът влезе в сградата сутринта с голям антураж. Той не беше в компанията на съпругата си Ким Кардашиян.

Причината за визитата може да са пари. През февруари основателят на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг дипломатично отказа да инвестира 1 млрд. долара в проекти на известния американски рапър, дизайнер и продуцент.

Неотдавна 39-годишният изпълнител прекара повече от седмица в Медицинския център на Калифорнийския университет в Лос Анджелис заради стрес и изтощение. Дни преди хоспитализацията си, той рязко отложи концертите от турнето си в САЩ, припомня БТА.

По време на концерт в Сан Хосе, Калифорния певецът каза, че не е гласувал на президентските избори, но щял да пусне бюлетина за Тръмп. Той също нарече „начина на комуникация“ на новоизбрания президент „много футуристичен„. Кание Уест говори за плановете си да се кандидатира на изборите през 2020 г. и че ще бъде „един различен президент“.

Доналд Тръмп беше показан в скандално видео на изпълнителя към песента „Famous“, заедно с редица други известни личности, миналата година.