Драма във Фермата! Паулина иска секс, а Краси се дърпа!

Гъсти облаци се струпаха на любовния небосклон в риалитито „Фермата“. Оказа се, че романтичната история между българката с никарагуанска кръв Паулина и автомонтьора Краси, която досега изглеждаше като приказка, вече си има своите спънки и проблеми.

Знойната силиконка се ожали на всеослушание, че е притеснена от липсата на секс и че се тревожи, че възлюбеният й може и да я лъже.

Двамата флиртуват от самото начало на шоуто и си спечелиха прякорите Ромео и Жулиета, а откакто Краси прескочи оградата и избяга от отбора на бедните, за да бъде близо до екзотичната чорбаджийка, вече официално са и двойка.

Паулина обаче е все по-разтревожена, че още не са стигнали до истинска интимност. Тя реши да провокира избраника си, за да разбере дали наистина е влюбен, или трупа точки на неин гръб в национален ефир.

Подтикната от най-младата героиня герой в риалитито – 22-годишната Веселка от село Борима, Жулиета обвини своя Ромео, че я държи на сухо, а тя вече иска да си имат деца.

„Поведението на Краси спрямо мен е леко несексуално. Аз искам да си имаме фермерско детенце, ама той се дърпа, не ми пуска! Само целувки и нищо!“, заяви Паулина.

„Ще бъде голяма атракция, ако си направите дете във „Фермата“!“, каза Веселка, но Краси веднага контрира, че за отглеждането на деца са необходими средства. „Аз нямам пари, но имам три деца, и си ги обичам и ги гледам. Ти любовта с парите ли я свързваш? Защо не си казал на това момиче още, че го обичаш?“, подложи го на разпит Веселка.

„Много ме дразни! Усмихва се на другите жени тук, гледа на тях да им е леко, помага им. Имам чувството, че моето сърце ще бъде разбито!“, сподели Паулина.

За разлика от фермерския Ромео, Жулиета има какво да губи от забежката си с него в риалитито. Извън шоуто тя има гадже, което я издържа финансово, но връзката им е белязана от доста изневери и унижения от негова страна.

Заради Краси Паулина взе решение да сложи край и да се фокусира изцяло върху новата си любов.