Духът на Рейхан се явява на Люси Иларионов! 15 години след смъртта си туркинята го успокоява насън (Още разкрития)

Духът на загиналата преди близо 15 години чалга певица Рейхан се явява на режисьора и продуцент Люси Иларионов.

Наскоро бившият член на бойбандата „Ъп Даун“ споделил с близки свои приятели, че ликът на красивото туркинче, останало завинаги на 19 години, му се привиждал насън

Говори ми успокояващи неща – за мен, за близките ми, за здравето и за любовта“, спомнял си наяве Люси. Най-често „виждал“ нощем Рейхан, когато му предстояла операцията за рязане на част от стомаха, след която той успя да отслабне драстично и почти влезе в старите си номера дрехи.

Той разкрил пред познатите си, че в началото се плашел и дори се будел, плувнал в пот, от явяването на духа й, но след това свикнал и дори се притеснявал, когато това не се случвало редовно.

В крайна сметка преди няколко месеца Рейхан съвсем спряла да му говори, явно след като се е успокоила, че той е добре, пише „Таблоид“.

Преди години се говореше, че затлъстяването на Люси се дължи именно на непрежалимата му загуба по нея.

Певицата си отиде на невръстна възраст след тежка катастрофа край Севлиево, малко след като двамата с Иларионов записаха няколко хита. Въпреки всички надежди на близките й, професионализма на лекарите и от габровската, и от софийските болници 2 седмици след челния сблъсък, при който на място си отиде гаджето й, тя издъхна в болница „Лозенец“.

Преди да срещне настоящата си приятелка Ани Хоанг, Люси неведнъж е споделял в интервюта, че е изживял смъртта на Рейхан много трудно и че е бил съсипан от новината за кончината й. В попфолк гилдията пък бяха убедени, че навремето той е хлътнал по нея зверски и дори се е надявал да създаде семейство, въпреки че християнската му вяра била недопустима за нейната фамилия.

Родът на Рейхан пък отдавна е приел, че всички членове с името Ангелови трябва много да се пазят по пътищата. Няколко години преди тя да загине, при подобни обстоятелства си отиде и по-голямата й сестра Севджан.

Източник: ХотАрена