Джъд Лоу: Не може и не трябва да прекараш живота си, извинявайки се

На днешния 29-ти декември искаме да пожелаем честит рожден ден на великолепния актьор и харизматичен мъж Джъд Лоу, който днес навършва 44 години! Пожелаваме му здраве, щастие, любов и още много достойни за неговия талант роли! Наздраве, Джъд!

Не трябва да съжаляваш за нищо. Няма смисъл от съжалението. Не че не съм минавал през това. Изпитвал съм съжаление. Но не позволих това чувство да посее семе в душата ми и да живее в мен, защото не вярвам в него. То е деградивно. То е вина, ревност и всички други подобни ужасни чувства. Просто трябва да спреш да ги подхранваш и да се освободиш от тях, защото не ти носят нищо друго, освен вреда.

Винаги съм искал да остана в съзнанието на хората като добър актьор. За мен това е най-важното. Хората обаче повече се впечатляват от външния вид, именно той ги кара да ти обърнат внимание. Това е един от най-големите недостатъци на обществото ни.

Никога няма да разбера как да се лансирам като „секс символ”. Просто не съм роден за това.

Успехът и дори самият живот не биха имали никаква стойност, ако до мен не бяха децата ми. Те значат всичко за мен.

Не може и не трябва да прекараш живота си, извинявайки се.

Всички сме имали онези моменти, в които вечер се прибираш у дома, иска ти се да си скубеш косите и си изпълнен целия с ужасното чувство, че се проваляш. Това е разбираемо. И човешко. И отминава.

Аз съм човек, който се опитва да живее тук и сега. Паметта ми не е особено добра и може би това е причината да не мисля за това, което е било, а да виждам и да изживявам това, което е сега. Старая се да живея максимално пълноценно ден за ден, всеки ден.

Не обичам просто да правя неща. Обичам да правя неща, в които има смисъл.

Ако искаш да промениш това, което си, трябва да промениш това, което правиш.

Ако има желание, има и начин. Винаги.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Винаги съм харесвал това, което Томас Мор казва в „Утопия” – че в Утопия всеки има правото да води свой начин да живот и да има собствени убеждения, но че никой няма правото да налага своите разбирания над останалите. Това е гениално.

Работата не е просто работа. Тя до голяма степен е това, което си ти.

Не правя неща, каквито и да са, които не ме вълнуват истински.