Джаро загуби дете от любовницата си

Тежка драма е преживял актьорът Михаил Билалов през лятото.

Освен че в началото на юни майка му почина, той е трябвало да се справи с още една болезнена загуба – на детето, което са очаквали с приятелката му Ваня Николова. Сценаристката е направила спонтанен аборт по време на почивка в чужбина.

Още през пролетта се разчу, че Ваня Николова вероятно очаква бебе от Михаил Билалов, с когото от години живеят заедно, въпреки че актьорът официално е женен за японката Сание и даже има две деца от нея. Повод за клюките стана необичайно закръглената фигура на приятелката му.

Официалното семейство на Билалов е с постоянен адрес в Париж, докато той е свил любовно гнездо с Ваня в София.

Според запознати, сценаристката, на чиято работа се дължат най-силните сезони на „Под прикритие”, забременяла по естествен път. Въпреки че е на 40 години, не й се наложило да използва методите на изкуствената инсеминация или ин витрото.

Тя била много щастлива заради детето, което очаквала, и вече правела планове как да обзаведе стаята му, когато заминала на почивка зад граница за няколко дни заедно в бъдещия татко. Там обаче съвсем неочаквано направила спонтанен аборт, причината за който и до днес е неизвестна.

Двойката приела много болезнено загубата на бебето. Особено тежко я изживяла Ваня, тъй като се притеснявала, че заради възрастта това може да е бил последният й шанс да стане майка, пише „Уикенд“.