Джей Ло и Дрейк потвърдиха, че имат връзка

47-годишната Дженифър Лопес и 30-годишният Дрейк потвърдиха слуховете, че имат връзка.

Двамата публикуваха една и съща обща снимка в профилите си в „Инстаграм“ без никакъв коментар. На нея са гушнати, рапърът гледа към камерата, а певицата е затворила блажено очи.

Кадърът обаче неприятно изненада много от феновете им и те изразиха неодобрението си.

Преди две седмици Джей Ло и Дрейк пак споделиха обща снимка, на която тя коментира, че е дошъл да я поздрави на шоуто й в Лас Вегас. „Обичам го“, написа Дженифър. Той беше домакин на парти, на което тя беше сред гостите, след което двамата си тръгнаха заедно.

Междувременно Риана, която излизаше с Дрейк, спря да следва профила на Лопес в „Инстаграм“. Двете от години са приятелки и често са изказвали суперлативи една за друга.

Тази година Риана подари на латино звездата ботуши от съвместната си колекция с Маноло Бланик. Джей Ло толкова ги хареса, че се снима с тях в клипа „Ain’t Your Mama“. През март тя похвали барбадоската певица: „Аз съм огромен фен на Риана„.

Риана престана да бъде последователка на Дрейк още през октомври.

Наскоро Лопес се раздели с дългогодишния си приятел Каспър Смарт. След това й приписаха връзка с бившия й мъж Марк Антъни, който пък се развежда. От него тя има две деца – Макс и Ема.