Джена се завърна на сцената с наедряло коремче! Вижте защо подлага бебето на този тормоз

Джена се отказва от отпуска си по майчинство, който смяташе да ползва още от петия месец на бременността си. Певицата, която очаква първа рожба в началото на април, бе планирала да слезе от сцената още в края на ноември и даже си беше взела „довиждане” със своите фенове. Сега обаче била на друго мнение – щяла да работи буквално до раждането.

Младата г-жа Стоева не спира с клубните си участия и дори планира да снима нови клипове, преди бебето да се роди. Тя обикаля страната заедно с мъжа си Атанас Стоев – Малкия Канар, като често с тях пътува и целият оркестър „Канарите”, в който вече с гордост пее и самата Джена.

Близкото присъствие на мъжа й, свекъра и свекървата давало спокойствие на изпълнителката, че може да работи, без да спира, дори и в напреднала бременност. Когато й кажели, че е време да слезе от сцената, бъдещата майка все давала за пример колежката си Кали, която с последната си бременност беше по клубовете почти до термина и, когато коремчето й вече много натежа, започна да пее седнала на стол.

Изпълнителката от Разград нямала финансовите проблеми, които накараха Кали да работи през цялата бременност. Тя обаче била бясна кариеристка и не можела да си представи как ще слезе от сцената и месеци наред няма да има нито едно участие, пише „Уикенд“.

„Докато бременея и раждам, хората ще ме забравят”, споделяла опасенията си певицата. Именно заради този страх от изпадане от класациите тя продължавала да приема оферти за участия. Говори се, че откакто призна за бременността си, интересът към нея ударил тавана заради очакването скоро да слезе от сцената.

Макар да няма никакво намерение да го прави, певицата продължавала да поддържа „легендата”, че излиза в майчинство всеки момент, защото по този начин си вдигала акциите.

Пред близките си обаче била категорична, че и в деветия месец ще пее, ако може, а след раждането ще се върне на работа още първия ден, в който ще може да стои стабилно на краката си.