Джесика Бийл призна, че се храни в банята

Джесика Бийл е решила да се превърне в посланика на храненето под душа – титла, която доста майки биха приели с удоволствие.

Ако не си чувала за явлението „хранене под душа“, то нека обясним, че то не се практикува за удоволствие, а заради липса на свободно време.

В шоуто на Джими Фалън, Бийл разкри, че е овладяла изкуството на храненето под душа до съвършенство. Това не е новост на звездата – миналата есен тя публикува снимка в Инстаграм на празната си чиния, кокетно разположена на плочките в банята.

„Да. Ям под душа. Признавам си. Пилешка наденичка и еспресо. Пробвайте. Предизвиквам ви“, написа към снимката на празните чаша и чиния Джесика Бийл.

Това е просто животът на майките. Не знам дали някой друг го прави. Аз нямам време за нищо. Храня го сутрин, опитвам се да се приготвя и осъзнавам, че не съм яла. Просто си взимам чинията в стаята“, каза тя.

Бийл, която отглежда 2-годишния си син Сайлъс Рандал заедно със съпруга си Джъстин Тимбърлейк поясни, че някои храни са по-подходящи от други. Именно наденичките са любимото хапване на актрисата.

Тя също се самопровъзгласи за „човешка прахосмукачка“, която „омита“ всичко, което остане след детето.

Източник: cosmopolitan.bg