Джиджи Хадид разкри защо има проблеми с теглото

Джиджи Хадид открито проговори за това, че страда от болестта на Хашимото, заради която й е трудно да поддържа теглото си в нормални граници.

Супермоделът сподели, че има намалена функция на щитовидната жлеза, състояние познато като хипотиреоидизъм. Заради него метаболизмът й е много забавен.

И макар симптомите да включват качване на тегло и депресия, Джиджи дори е отслабнала повече, отколкото й се иска напоследък. Причината са приеманите от нея медикаменти.

„Метаболизмът ми се променяше като луд през тази година – каза тя пред списание Elle. – Не исках да свалям повече килограми за шоуто на Victoria’s Secret. Просто искам да имам мускули на правилните места и дупето ми да стане малко по-вирнато“.

„Залепих си бележка на хладилника и всеки път, когато минавах оттам трябваше да правя 15 клека. Това е добър трик, когато живееш сам.

Подсещаш се да го правиш, когато няма кой да ти напомни. Но пък и няма кой да те гледа. Така че, при всяко минаване покрай хладилника си мислех как е важно да направя клековете, защото действат добре на тялото ми“.

Джиджи не е единствената в семейството, която има здравословни проблеми. Майка й Йоланда и сестра й Бела страдат от Лаймска болест, бактериална инфекция на централната нервна система.