Джино отчаян: Ни жена, ни дете, нищо не става от мен!

Джино Бианкалана е на прага на депресия, призна самият той. Този декември ергенът ще се доближи с още една година до 40-те, което допълнително нагнетява тъгата му, че все още не е срещнал голямата любов и не е създал свое семейство.

„Бах ти депресията! Ни жена, ни дете, нищо не става от мен!”, оплака се Джино онзи ден в Къщата на „Биг Брадър: Most Wanted”. Последната връзка на българина, който от години живее в САЩ, приключи в средата на лятото. Отново след като Джино декларира сериозните си намерения с пръстен.

„Пръстен си подарявам на всяка втора. Няма нещо ново… Да са живи и здрави. Имал съм – дал съм. Като нямам, няма да дам…”, коментира темата Гино Ташев броени дни преди да се включи за втори път в риалитито.

Жената, с която всички вярваха, че най-сетне ще създаде семейство, е полякиня и се казва Изабела. С нея Джино се познаваше отдавна, но любовта им се разгоря след като претърпя серия от операции, наложили се заради тежката катастрофа, която преживя в САЩ.

„Имам да изплащам $2,6 млн. Застраховката покрива част, но останалите ще трябва да ги изплащам, сигурно цял живот. А имам още една операция, както и една пластична, тъй като кракът ми е вече доста деформиран”, сподели Джино. 

Не сериозната сума, която ще изплаща, е причина за негативното му емоционално състояние, а фактът, че все още не е срещнал любовта. Въпреки че във „ВИП Брадър” през 2015 г., в който бе победител, Джино направи впечатление  като галантен кавалер и добре възпитан млад мъж, в личен план така и не му провървя. Той има зад гърба си един развален годеж с певицата Джена.

Днес тя е щастливо омъжена за музиканта Атанас Стоев, от когото има син. След разлъката с фолкпевицата Джино дълго време бе сам, след което започна романса си с Изабела. Всички негови близки и приятели бяха убедени, че ергенът най-сетне е намерил щастието. Очакваха с нетърпение новината за сватба, особено след като Джино й подари пръстен. В разгара на това лято обаче младият бизнесмен изненадващо сложи край на връзката си с Изабела, пише „Уикенд“.

Тези дни в Къщата на „Биг Брадър Most Wanted” Бианкалана отново сподели идеята си да плати на някоя красива жена да му роди дете.

„След тази Нова година, ако не съм женен или поне сгоден, давам $ 10 000 да напълня на някоя фурната и да ми даде детето”, не скри гнева си Джино срещу неблагоразположението на съдбата си в любовен план. И преди е казвал, че именно да бъде баща е най-голямата му мечта. Джино желае повече от всичко да има дете, на което да се посвети.