Джулиана Гани: Бях любовница на Бареков! Той: Ще те съдя! (Всичко за скандала)

Джулиана Гани твърди, че е била любовница на Николай Бареков, той я плаши със съд

Джулиана Гани твърди, че е била любовница на Николай Бареков. По думите на скандалната силиконка, двамата са имали страстна афера през 2016 година като той приел доста трудно раздялата им.

Бареков и Гани се запознали в родния Пловдив. Журналистът веднага я забелязал и решил да се намърда в спалнята й. Ненаситната блондинка с либидо като Айфеловата кула веднага откликнала на мераците му и още на първата среща се стигнало до Кама Сутра.

Двамата използвали всеки свободен момента за секс турнири, като хитрушата Гани използвала паузите между „ох” и „ах”, за да поиска работа в ТВ7, издават запознати с любовната им история.

Любовната авантюра разцъфтяла, а прелюбодеецът пропуснал да спомене, че е семеен мъж. Изявяващата се във „ВИП Брадър” красавица не подозирала, че си ляга с женен мъж, пише „Таблоид“.

Именно след обмяната на телесни течности Бареков уредил съгражданката си за асистентка в предаването „Комисията Павлов” по ТВ7. Така изпълнителният директор на закритата вече телевизия помогнал на 26-годишната секс машина да осъществи детската си мечта – „да се показва по телевизора”, при това в компанията на колоритния радиоводещ Митко Павлов.

Джулиана Гани„В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана”, разказа Гани само седмица, след като сподели на всеослушание, че е щастлива с мъжа до себе си. Изоставеният плейбой изпаднал в нервна криза заради блондито с арабски и италиански корени.

Точно по това време Джули не спираше да се оплаква по медиите, че психически неуравновесен семеен мъж я следва по петите й. „Не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче”, ревеше мъжемелачката.

Естествено, Бареков категорично отхвърли думите на Гани и дори я нарече „шафрантия“. Изтъквайки, че ще я съди заради клеветите й.