Една от водещите на Гала се съблече чисто гола! (Снимка 18+)

Една от ководещите на Гала – Андреа Банда Банда, на няколко пъти загатна, че има голи снимки. Фантазията на мъжете бързо се развихри, а представите им стигнаха връхна точка.

Симпатичната девойка, която дава вид на интелигентно и скромно момиче, реши да покаже за какви точно снимки е говорила. И побърза да сподели кадър, който остави безмълвни нейните последователи в Инстаграм. Тя се пусна чисто гола, легнала върху пуканки.

„Ей, Банда, поради големия интерес към несъществуващата ми гола снимка, съм длъжна да поясня – не рефрешвайте, не цъкайте. Няма гола снимка, но най-после споделям този кадър. Това е най-голата, която притежавам. Първият ми видео канал се казваше “Дръж ми пуканките” и си мислех, че ако някой ден набере популярност и някой поиска да ме снима, бих искала да имам снимка като на русата мацка от филма #americanbeauty, която лежи в рози, но аз да съм в пуканки. Миналата година по това време“, написа Андреа.

Представителите на мъжкия пол бързо се актизивираха и я подтикнаха към по-смело решение – да се снима чисто гола за някое еротично списание и по този начин да задоволи фантазиите им.